SOTE puhuttaa sekä lisää ehdokasvalintoja

SOTE mietityttää maakunnissa
Kouvolan Voikkaalla lauantaina 2.6.2018 puheenjohtaja Jussi Halla-Ahon seurassa kokoontunut Perussuomalaisten Kymen piiri ry keskusteli muiden asioiden lomassa myös pitkään maakuntien sotetilanteesta ja totesivat soten olevan nykymuodossaan tarpeeton uudistus. Selvityksien valossa näyttää tällä hetkellä, että kumpikaan soteuudistuksen niin sanotuista päätavoitteista ei toteudu; rahaa ei tulla säästämään eikä palvelujen laatua saada parannettua.

Monessa yhteydessä valtakunnantasolla on otettu Etelä-Karjalan EKSOTE esimerkiksi puhuttaessa soteuudistuksen tavoitteista. Koskaan ei kuitenkaan muisteta kirjoittaa siitä asiasta, että EKSOTE on syntynyt täysin ilman minkäänlaista lakimuutosta tai pakotetta valtion taholta! Ainoa asia mitä lakimuutoksella tullaan saamaan aikaiseksi on valinnanvapausmalli, eli avataan valtion “pohjattoman” kirstun kansi Kokoomusjohtoisille yksityisille terveyspalveluyrityksille.

Lisää ehdokkaita valittu
Perussuomalaisten Kymen piirin alueen maakuntavaaliehdokas listat kasvavat hyvää vauhtia ja ehdokasmäärätavoitteisiin tullaan varmasti pääsemään. Ohessa lista viimeisimmistä lisäyksistä.

Maakuntavaaliehdokkaiden lisäksi kokous vahvisti kaksi eduskuntavaaliehdokasta lisää. Lappeenrannasta vahvistettiin ehdokkaaksi piirin tämänhetkinen puheenjohtaja Ilpo Heltimoinen. Heltimoinen on ammattitaitoinen politiikantekijä, jolle on jo kertynyt useita luottamustehtäviä joista monet kansainvälisiä.

Kouvolasta asetettiin myös ehdolle Perussuomalaisten uusi vahvistus, paikallinen ääniharava sekä romukeisari Kristian “Sheikki” Laakso. Sheikki oli ehdolla kunnallisvaaleissa sitoutumattomana keräten mahtavan äänisaaliin, ja puolueen viimekesäisten muutosten seurauksena hän koki Perussuomalaisten olevan hänelle oikea poliittinen koti.

LIITE: Hyväksytyt maakunta- ja eduskuntavaali ehdokkaat, Virtakivi

Kirjoitettu 6.6.2018

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa