Kannanotto aktiivimallista ja valitut edustajat

Aktiivimallista luovuttava
Imatralla lauantaina 21.4.2018 kokoontunut Perussuomalaisten Kymen piiri ry on edelleen sitä mieltä, että aktiivimalli tulisi lopettaa epäonnistuneena. Aiemmin tässä kuussa nähtiin ensikertaa aktiivimallin vaikutus, ja se leikkasi tukia noin puolelta tuensaajalta. Kysymys ei ole isoista summista, mutta on todella väärin että leikkauksia kohdistetaan niihin kaikkein heikoimpiin. Monelle lapsiperheelle esimerkiksi jo pienelläkin summalla on iso vaikutus.

Lain suurin kompastuskivi on olettamus siitä, että kuka tahansa voi halutessaan löytää töitä ja jos ei löydä on se merkki laiskuudesta. On entistä selkeämpää, että puolueen jakaantumisessa ei ollut kysymys puheenjohtajavalinnasta, vaan siitä että osa ryhmästä kasvoi osaksi ns. “porvarihallitusta” ja tässä porukassa Perussuomalaiset eivät voi olla osallisena. Yksikään puolueen linjauksistahan ei ole muuttunut puheenjohtajavaihdoksesta huolimatta, ja yksi tärkeimmistä agendoistamme on edelleen heikompien puolustaminen. Ministeri Orpo paljasti totuuden sanoessaan, että Perussuomalaisia ei voinut riittävästi paimentaa.

Maakuntavaaliehdokkaita valittu
Kevätkokouksessaan Perussuomalaisten Kymen piiri ry:n hallitus myös hyväksyi ensimmäiset maakuntavaaliehdokkaat joista lista liitteenä. Näiden lisäksi yleinen kevätkokous päätti hyväksyä Jani Mäkelän piirin ensimmäisenä eduskuntavaaliehdokkaana vuodelle 2019. Lappeenrantalainen Jani Mäkelä on ensimmäisen kauden kansanedustaja, joka on aktiivinen toimija sekä tuttu näky maakunnan tapahtumissa.

Hyväksytyt maakunta- ja eduskuntavaali ehdokkaat

Kirjoitettu 23.4.2018

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa